Як вибрати стабілізатор напруги

Як вибрати стабілізатор напруги

Практично кожен з нас стикався зі зниженням напруги в мережі нижче 220 В, мерехтінням лампочок, нестабільною роботою пральних машин, холодильників і т.д. І як наслідок, це дуже негативно впливає на увімкнені побутові прилади, в яких падає потужність та зменшується термін служби.

Іноді це може призводити до миттєвого виходу техніки з ладу. А після початку ворожого вторгнення, та обстрілів ТЕЦ, ситуація значно погіршилась.

Найкращий спосіб захистити прилади від перепадів — встановити стабілізатор, який коригуватиме нестабільну подачу електроенергії. Великий вибір таких приладів пропонує інтернет магазин якісного електроживлення stabilizatori.com.

Головні критерії вибору стабілізатора

Основне, на що в першу чергу потрібно звернути увагу, при виборі стабілізатора https://www.061.ua/list/424968— показник потужності. Оскільки саме від сумарного навантаження залежатиме його працездатність. Відповідно, потрібно визначити кількість пристроїв, які потрібно буде захистити від перепадів напруги.

Далі обираємо тип приладу.

Типи стабілізаторів

Стабілізатори напруги бувають декількох типів:

• Симісторні. Мають хорошу точність стабілізації, практично безшумні, реакція на перепад 20 м/с.

• Інверторні. Мають найшвидшу реакцію менше 1 м/с, та широкий поріг стабілізації напруги. Застосовуються переважно для чутливої техніки.

• Релейні. Доволі дешевий варіант стабілізатора. Але мають хороший діапазон роботи. Не потребують особливого обслуговування, використовуються для дрібних побутових приладів.

Якщо у Вас виникає питання, який стабілізатор обрати: український чи китайський, то відповідь однозначна — український. Оскільки прилади вітчизняного виробництва надійніші та якісніші, мають хороші характеристики та тривалий термін використання.

Основні українські виробники стабілізаторів: ТМ "Елекс", ТМ "Мережик", ТМ "Volter", ТМ "Quant", ТМ "Укртехнологія".

– "Проживаю в приватному будинку вже давно, але за останній час почастішали перепади напруги в мережі. Техніки маю багато, і раніше вже отримував гіркий досвід, коли із за "скачка" напруги, згоріла пральна машинка. Звісно ніхто нічого не компенсував. Тому питання вибору стабілізатора постало гостро. Звернувся в інтернет магазин stabilizatori.com і був приємно здивований якістю обслуговування. Спеціалісти порадили, в моєму випадку, обрати симісторний стабілізатор. Перше враження від покупки— надійний. Працює досить тихо, майже не чутно. Підключив холодильник, телевізор, мікрохвильову піч — всі характеристики приладу відповідають дійсності Загалом залишився задоволений, та кожному раджу для захисту техніки встановлювати стабілізатори" — розповідає житель Білої Церкви Олексій.

Основна перевага компанії stabilizatori.com в тому, що існує власний сервісний центр. Спеціалісти можуть виїжджати за адресою клієнта, для проведення необхідних вимірювань та консультацій з подальшим монтажем. Всі товари мають офіційну гарантію до 10 років.

Posted in стабілізатори and tagged .